Novo u Ponudi

ER Reef Akvariji

Reef Akvariji top

Savršenstvo u svakom detalju
ER Reef Ready Akvariji

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi i postavljanju morskih akvarija smo ugradili u ove modele morskih akvarija sa ciljem da stvorimo superioran morski akvarij koji u svim detaljima odgovara potrebama korisnika. Vjerujemo da smo uspijeli i stvorili trenutno najkvalitetniji Reef Ready akvarij na globalnom tržištu. Nema detalja na koji nismo obratili pažnju pri dizajniranju ovih modela, od nečujnog overflowa/preljeva koji uzima more sa površine i dna akvarija te mogućnošću kontroliranja pa do upotrebe novog super jakog silikona koji garantira dugogodišnju sigurnu upotrebu naših akvarija... a čak smo otišli i toliko daleko pa smo silikonske spojeve zaštitili specijalnim načinom da bi spriječili da alge, crvići i slični organizmi uđu u silikonske spojeve i oštete ih, što se zna događati na morskim akvarijima nakon dugogodišnje upotrebe. Naravno da bi sigurnost bila potpuna koristili smo stakla debljine 12 i 15 mm koje garantiraju miran san.

REEF READY

Novitet su i prave dimenzije ovih modela, dimenzije koje omogućavaju izradu prekrasnog aquascapea te su zbog toga naši modeli široki 60 i 65 cm za razliku od uskih 40/50 cm akvarija koji ne dozvoljavaju izradu kvalitetne kamene konstrukcije te samim time rast koralja do same površine stakla, čak je i dužina akvarija veća te naši modeli ne koriste dimenzije kao što su 100, 120, 150 cm nego 110, 130 i 170 cm dozvoljavajući upotrebu jače i duže rasvijete a ujedno stvarajući slobodan prostor između završetka rasvijete i bočnog ruba stakla što smanjuje rast alga po staklu i stvara osijećaj dubine u samom akvariju.

ER OVERFLOW REGULATOR OVERFLOWA POVRAT

Karakteristike i prednosti ER Reef Ready akvarija

Staklo
Debljine 12 i 15 mm, modeli 110 koriste 12 mm staklo a modeli 130, 150 i 170 koriste 15 mm debelo staklo.
Prekrasno lijepljeno i brušeno staklo, lijepljeno novim super jakim silikonom, tkz Japanski način lijepljenja akvarija.
Specijalna zaštita na silikonskim spojevima koja spriječava prodiranje alga i kopajućih oganizama u same spojeve.
Model 150 koristi super čisto staklo koje ne deformira boje koralja i riba unutar akvarija.
Široki modeli, 110 model širine 60 cm, 130 i 170 model širine 65 cm.
Veća dužina, umijesto 100 naši modeli imaju 110 cm, umijesto 120 imaju 130 cm, veća dužina omogućava upotrebu jače rasvijete, stvara ljepši vizuelni dojam akvarija te manji rast alga po staklu a samim time lakše održavanje i čišćenje.

Overflow/Preljev
Naša inovacija i vjerojatno najbolji overflow na svijetu, kombinacija EleganceReef popularnog 2L overflowa i Japanskih overflowa. Nečujan, mogućnost uzimanja mora sa površine i dna akvarija te mogućnost kontroliranja količine koju želimo ubacivati u overflow. Da pojasnimo podrobnije, može se regulirati koju količinu mora želimo uzimati sa površine akvarija a koliko sa dna akvarija. Profesionalni tip overflowa koji za razliku od klasičnih overflowa dozvoljava upotrebu generatora valova u akvariju koji se inače ne mogu koristiti sa klasičnim sistemom, barem ne bez problema. Uz to overflow je potpuno zatvoren i nema bojazni od upada puževa, riba... u overflow. Jednostavno pravo malo remek dijelo. Overflow je srce akvarija, loš i nekvalitetan overflow uzrokuje veliki broj problema a samim time i loše funkcioniranje akvarija, međutim za razliku od opreme ili filtracije on se ne može tek tako promijeniti i promijena overflowa znači mijenjanje akvarija.

Sump
Inovativno riješen sump, dizajn sumpa je rezultat naših dugogodišnjih testiranja raznih vrsta sumpova te je novi ER sump otvorenog tipa. Za stabilizaciju protoka koristi prefilter sistem sa mikronskim vrećicama koje filtriraju vodu od krupnog otpada automatski pri ulazu vode u sump, takvo riješenje osim stabilizacije protoka, skidanje mijehurića zraka i krupnog otpada pridonosi i boljoj filtraciji i poboljšava skimming Protein Skimmera. Takvim riješenjem upotreba pregrada u sumpu je nepotrebna što za rezultat daje puno funkcionalniji sump u kojeg se bez problema može dodati bilo koji dodatni filter ili veći skimmer bez preinaka pregrada ili samog sumpa. Sump je srce filtracije, uski, nezgrapni puni pregrada sumpovi nakrcani filterima onemogućavaju normalno održavanje opreme što za rezultat nosi sve rijeđe i rijeđe čićenje same opreme te samim time padu perfomansi filtracije i riziku od kvarova na opremi. Uza sve to novi ER sumpovi su velikog kapaciteta te pridonose svojom dodatnom litražom stabilnosti samog akvarija i omogućavaju držanje više riba i koralja zbog povećane litraže cijelog akvarija. A zbog velikog slobodnog prostora čišćenje je jednostavno i relaksirajuće.

Povrat
Još jedna inovativna i unikatna opcija na našim reef ready akvarijima. Povrat je specijalno dizajniran sa raznim ventilima i priključcima koji omogućavaju pogon većine uređaja u sumpu sa jednom pumpom. Kalcium reaktori, Fluidized reaktori, Recirculating protein skimmeri, Refugiumi... svi se mogu spojiti na naš specijalni povrat. Takvo riješenje omogućava jednostavnu upotrebu većine uređaja u sumpu, manju potrošnju struje i manju količinu pumpa što na kraju pridonosi mnogo jeftinijem i ekonomičnijem morskom akvariju.

Kabinet
Izrađen od drva debljine 5 cm i već sastavljen ER Reef Ready kabinet je pravi dodatak vrhunskim akvarijima.  Izuzetno jak i siguran premazan specijalnom zaštitnom bojom novi kabinet garantira dugu i neproblematičnu upotrebu. Uz već poznate otvore za ventilaciju novi modeli imaju i novo riješenje, dodatnu komoru potpuno odvojenu od radnog dijela. Ta komora koja ima svoja vratašca služi za držanje akvarijskih preprata, hrane, testova te električnih instalacija. Pošto je kompletno odvojena od radnog dijela kabineta u kojem je smiješten sump ne postoji mogućnost kratkih spojeva ili propadanja hrane zbog vlage i špricanja vode što se često događa u standardnim kabinetima. Kao poseban dodatak za nove ER Reef modele akvarija postoji mogućnost kupovine dodatnog kabineta istog dizajna kao i akvarijskog kabineta u kojem se može smijesti chiller ili neki drugi dodatak akvariju a da se savršeno uklopi u dizajn cijelog akvarija. Model sa dodatnim kabinetom je prikazan na slici na vrhu ovog članka.

Oprema i Filtracija
U kompletu sa akvarijem dolaze ventilatori za izbacivanje vlage iz radnog dijela sumpa koji omogućavaju čist i prozračan sump bez vlage i bakterija. Uz ventilatore standardna oprema je i FW220 water level tj aparat za automatsko nadolijevanje ishlapljele vode koji čuva stabilnost saliniteta u vašem akvariju te vas riješava svakodnevnog zamornog posla nadolijevanja slatke vode u akvarij. Da bi ovako savršen akvarij funkcionirao pravilno potrebna mu je i savršena filtracija, u kompletu sa akvarijem dolaze i trenutno jedni od najkvalitetnijih Protein Skimmera na svijetu: EXTREME Skimmeri. Izbor skimmera rađen je po našim procijenama i uključuje najoptimalniji odabir Extrem skimmera za svaki model akvarij. Odabir skimmera rađen je po visokim kriterijumima i omogućava držanje velike količine riba i beskralježnjaka u akvariju bez straha od degradacije kvalitete mora u akvariju. Uz protein skimmer dolazi i Fluidized Kemijski Reaktor za kompletnu filtraciju akvarija koju daje kemijska filtracija. Vrhunska kvaliteta vode koju omogućava naša optimalna  filtracija pogoduje rastu koralja te zbog toga u kompletu sa akvarijem dolazi i Kalcium Reaktor te Kalkwaser Reaktor, ta dva uređaja omogućavaju automatsko dodavanje minerala i elemenata u tragovima u akvarij koji se odstranjuju iz akvarija rastom morskih organizama te biološkim procesima. Svi bitni parametri kao što su koncetracije kalcijuma, karbonata, pH... se automatski održavaju pomoću tih uređaja. Uz kvalitetnu filtraciju bitna je i kvalitetna rasvijeta, ER Reef Ready akvariji dolaze sa vrlo jakom Haqos rasvijetom koja sadrži kombinaciju danas najkvalitetnijih tipova rasvijete: T5 + HQI + LED, vrhunski combo za optimalnu rasvijetu. Za kraj akvariji dolaze u kompletu sa grijačem i povratnom pumpom. ER Reef Ready akvariji sadrže sve bitne komponente koje vam omogućavaju pokretanje morskog akvarija odmah nakon primitka vašeg akvarija. Naravno za korisnike koji već imaju neke od komponenti postoji mogućnost kupovine akvarija sa specificiranim dodacima te također mogućnost nadogradnje opreme ili kupovine slabijih modela filtracije.

Ponuda i Cijene ER Reef Ready Akvarija

MODEL 110

ER 110 - Bijeli 110 x 60 x 60 cm 396 litara

 • Komplet akvarij + kabinet i pripadajuća oprema : 11900 kn
 • Rasvijeta Haqos MX100 : 3300,00 kn
 • Protein Skimmer EXTREME 200 : 1850,00 kn
 • Kalcijum Reaktor CR100 : 1500,00 kn
 • Kalkwaser Reaktor KR100 : 1050,00 kn
 • Fluidized Reaktor PR100 : 780,00 kn
 • Grijač Haqos 300 wati : 130,00 kn

CIJENA KOMPLETA :  17434,00 KN ON LINE KUPOVINA

Kupovinom cijelog kompleta dobijate 15 % popusta

Komplet akvarij + kabinet sadrži: Akvarij, Kabinet, Sump, FW220 water level, Ventilatori, Overflow i Povrat, Prefilter sistem sa prefilterskim vrećicama 

MODEL 110

ER 130 - Bijeli 130 x 60 x 65 cm 507 litara

 • Komplet akvarij + kabinet i pripadajuća oprema : 14200 kn
 • Rasvijeta Haqos MX120 : 3600,00 kn
 • Protein Skimmer EXTREME 250 : 2900,00 kn
 • Kalcijum Reaktor CR100 : 1500,00 kn
 • Kalkwaser Reaktor KR100 : 1050,00 kn
 • Fluidized Reaktor PR100 : 780,00 kn
 • 2 x Grijač Haqos 300 wati : 260,00 kn

CIJENA KOMPLETA :  20647,00 KN ON LINE KUPOVINA

Kupovinom cijelog kompleta dobijate 15 % popusta

Komplet akvarij + kabinet sadrži: Akvarij, Kabinet, Sump, FW220 water level, Ventilatori, Overflow i Povrat, Prefilter sistem sa prefilterskim vrećicama 

MODEL 110

ER 170 - Bijeli 170 x 70 x 65 cm 773 litara

 • Komplet akvarij + kabinet i pripadajuća oprema : 17955 kn
 • Rasvijeta Haqos MX150 : 3900,00 kn
 • Protein Skimmer EXTREME 300 : 3100,00 kn
 • Kalcijum Reaktor CR100 : 1500,00 kn
 • Kalkwaser Reaktor KR100 : 1050,00 kn
 • Fluidized Reaktor PR100 : 780,00 kn
 • 2 x Grijač Haqos 300 wati : 260,00 kn

CIJENA KOMPLETA :  24264,00 KN ON LINE KUPOVINA

Kupovinom cijelog kompleta dobijate 15 % popusta

Komplet akvarij + kabinet sadrži: Akvarij, Kabinet, Sump, FW220 water level, Ventilatori, Overflow i Povrat, Prefilter sistem sa prefilterskim vrećicama 

MODEL 110

KRISTAL 150 - 150 x 60 x 60 cm 540 litara
Kristalno Čisto Staklo

 • Komplet akvarij + kabinet i pripadajuća oprema : 18100 kn
 • Rasvijeta Haqos MX150 : 3900,00 kn
 • Protein Skimmer EXTREME 250 : 2900,00 kn
 • Kalcijum Reaktor CR100 : 1500,00 kn
 • Kalkwaser Reaktor KR100 : 1050,00 kn
 • Fluidized Reaktor PR100 : 780,00 kn
 • 2 x Grijač Haqos 300 wati : 260,00 kn
 • Tamno smeđe boje

CIJENA KOMPLETA :  24217,00 KN ON LINE KUPOVINA

Kupovinom cijelog kompleta dobijate 15 % popusta

Komplet akvarij + kabinet sadrži: Akvarij, Kabinet, Sump, FW220 water level, Ventilatori, Overflow i Povrat, Prefilter sistem sa prefilterskim vrećicama 

Priložena slika je informativnog karaktera dobivena od strane Reef Octopus kompanije, ER Reef Ready akvariji su bijele boje (osim modela 150) imaju tkz "flat door" dizajn bez pregrada i koriste drugačiji model rasvijete nego što je prikazan na slici. Dodatni kabinet sa desne strane nije priložen u ponudi. Za sve dodatne upite ili informacije kontaktirajte nas na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili broj tel: 091 5685784

EleganceReef je  distributor Reef Octopus firme na Hrvatskom tržištu, uz maloprodaju imamo i veleprodaju Reef Octopus proizvoda, registrirani obrti/firme nas mogu kontaktirati za VPC cijene i načine isporuke.

ERLOGO

Uvoznik za Hrvatsku
ELEGANCEREEF  Srednja Ulica 16, 51280 Rab, Hrvatska
MB: 922724
Tel: 091 5685784; e mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Home page: http://www.elegancereef.com/

Proizvođač
Reef Octopus Honya CO LTD, Shenzen Kina