Novo u Ponudi

Novi Reef Octopus Nano Skimmeri

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Reef Octopus radi na novom nano skimmeru za male akvarije do 80 litara. Na videu je prikazan prototip koji se još testira i koji još nije završen do kraja. Izrada skimmera je kao što vidimo odlična što je i za očekivati jer Reef Octopus ima jednu od najboljih izrada na svijetu, svi proizvodi su rađeni od najkvalitetnijeg cell cast akrila na CNC mašinama. Zbog svoje perfektne izrade Reef Octopus radi OEM proizvode za veliki broj poznatih renomiranih firmi kao što su Vertex, Gro Tech... i mnoge druge.

Kod protipa nano skimmera vidimo da ubacuje vrlo velike količine zraka u tako mali skimmer što bi trebalo zadovoljavati sve aspekte upotrebe samog skimmera, od odstranjivanja otpada do izbacivanja CO2, ubacivanja kisika, održavanja pH i ostalog, više o funkcioniranju protein skimmera možete pročitati tu : PROTEIN SKIMMERI . Način montiranja i držanja skimmera je također unaprijeđen što će uvelike olakšati njegovu upotrebu u malim akvarijima.

Uskoro planiramo novi uvoz Reef Octopus opreme te se nadamo da će i taj mali model biti dostupan za naružbu, više informacija o Reef Octopus proizvodima možete pogledati na ovom linku: REEF OCTOPUS