Novo u Ponudi

2011 Fluid reaktori

FLUID REAKTOR

Najefikasnija Kemijska Filtracija

Fluidizirajući Reaktori imaju vrlo mnogo prednosti u odnosu na standardne akvarijske filtere (kanister filteri, hang on filteri, unutarnji filteri ...). Neke od prednosti su: puno bolja iskoristivost filtracionog medija te zbog toga bolja učinkovitost filtriranja i manja potrošnja filt. medija ( fosfat odstranjivači, aktivni ugljen, ostali kemijski i biološki mediji ), jednostavnost upotrebe ( punjenje i izmjena medija je vrlo jednostavna, puštanje u start ne zahtijeva pumpanje vode u reaktor/filter, ne zahtijeva komplicirano čišćenje kao kod vanjskih filtera, ne zauzima prostor zbog malih gabarita...), neagresivna upotreba kemijskih filterskih medija (vrlo bitno u morskim akvarijima sa koraljima i ostalim beskralježnjacima), pristupačna cijena... . Zbog navedenih prednosti fluidizirajući reaktori se osim u akvaristici sve više počinju koristiti i u raznim granama industrije gdje se zahtijeva kemijska filtracija vode ili plina. Princip rada Fluidizirajućih reaktora je vrlo jednostavan, pomoću pumpe koja ubacuje vodu/more u reaktor podesi se fluidiziranje filt. medija unutar reaktora, kvalitetno fluidiziranje je postignuto kada se medij u reaktoru počinje kretati kao da "ključa". Medij ne smije previše fluidizirati tj kretati se prema vrhu reaktora zbog mogućnosti da izleti iz reaktora (iako naši reaktori imaju zaštitnu spužvu koja sprečava takve probleme) te ne smije ni premalo fluidizirati tj biti skoro nepomičan pri dnu reaktora jer tada dolazi do slabe iskoristivosti filt. medija.


Novi modeli za 2011-u godinu, ekonomični MF300 i MF800 modeli te visoko kvalitetni Profesional BRH modeli, većina modela, i ekonomični i profesionalni se mogu
koristiti u sumpu ili izvan sumpa olakšavajući tako način upotrebe na vašem akvariju. Vrlo efikasni za filtriranje pomoću bio pelletsa u morskim akvarijima.

Ponudu Fluid Reaktora možete pogledati na ovom linku: Reef Octopus

ERLOGO

Uvoznik za Hrvatsku
ELEGANCEREEF  Srednja Ulica 16, 51280 Rab, Hrvatska
MB: 922724
Tel: 091 5685784; e mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Home page: http://www.elegancereef.com/

Proizvođač
Reef Octopus Honya CO LTD, Shenzen Kina